Vecka 36.

I måndags varre jobb som vanligt såklart, full fart och föräldrar kvar som inskolar sina barn.
Efter jobbet så drog vi till kören som vi började på i måndags. Det är jag och Karin som kommer gå tillsammans kören heter "Du kan sjunga gospel". Det är en stor kör på säkert 800 personer, det är Gabriel Fors kör, och SHIT vad kul det var. 
Det håller på i 1,5 h på måndag kvällar, Anledningen till att jag ville börja va framför allt att jag älskar att sjunga såklart och sen att ha nått fast i livet och då bara som en sån här grej att kunna se fram emot och ha inplanerat varje vecka, Så det var helt klart något som vi båda kommer fortsätta med. 
 
I Tisdags vaknade jag och mådde skit, gjorde det i måndags oxå men då såg jag så himla mkt fram emot kören så jag kunde stå ut! Men i tisdag var min hals döööd, så då stannade jag hemma och även onsdagen. 
 
I går så jobbade jag för fullt vi är alltid en kort på torsdagar vilket är helt världelöst.
Och jag pörjar påriktigt bli så jäävla trött på dessa föräldrar. Normalt sätt så har man inskolning i tre dagar sen vinkar man det innebär att säga hejdå till föräldrarna och prova att bli lämnade själva men självklart finns det undantag och speciella anledningar till att ha längre. 
Men där jag jobbar nu så har dem TVÅ VECKOR vilket jag tyckte va galet men dem här två veckorna stog jag ut men sen är det vissa föräldrar som inte känner att det räcker och är kvar än och idag fredag så har dem varit med i EN MÅNAD!?!?!?! Så sjukt, och dem lär inte försvinna alla av dem till nästa vecka heller och då har vi tre nya inskolningar och det innebär ju då 3 eller kanske till och med 6 nya föräldrar. Fyfan säger jag bara.
 
Har jobbat idag men är helt död, idag var vi bara 2 ordinarie personal alltså jag och en till. Och det var kaos jag är glad att jag ändå kan hitta lugnet nånstans medans man har 10 barn runt sig som bara skriker och gråter plus barn med behov av extra stöd på 4 armar, det går inte ihop. 
Min chef ringde mig också och frågade om jag kan gå upp på heltid från 88% så vi får se hur jag gör med det, ska höra av mig på måndag. 
Och mina kollegor vill ändra mina tider oxå vilket suger så haha är så less på jobbet just nu.
Men ikväll ska jag bara däcka i sängen för jag mår fortfarande dåligt.
 
Ikväll kommer Davids bror hit och dem ska spela massa på playstation gissar jag, men det blir nog kul.
O för första gånger på vet inte hur länge så har jag ingenting inbokat. 
 
 
 
Visa fler inlägg