ULLARED

Hej! Förra helgen var jag och två kompisar på Ullared! Jag sov i Uppsala hos Karin Fredag till lördag. Vi åkte vid 07.00 från Uppsala och kom fram vid 14.00 så då var det dags att gå in o Shoppa!! 
Vi har där inne till 19.00 och då ringde dom från receptionen o undrade vart vi tagit vägen för middagen började 19, Ops🙈 Dock så var det buffé så vi "visste" att det skulle vara mat mellan 19-21. Dock så hade vi handlat vin o planerat för att fixa oss o chilla hemma nån timme men så blev det inte... Vi han vara hemma i 15 minuter innan vi sprang ner till en buss och tog den till centrum, sen var det en bit att springa.., för springa gjorde vi!! Sen var vi äntligen framme vid Eventhallen där middagen skulle vara och Scotts som var ett ett dansband som skulle uppträda! Det ingick i våran bokning, haha. 
Dock var det verkligen roligt och över förväntan, vi buggade och hade det jätteroligt och trevligt! Vi gick hem vid 12 tiden och sen kom en bartender från eventet till oss vid 03,00 o sen vid 04.30 så va kvällen slut för oss😂 
Jag gick upp 07.30 o sket i frukosten o knallade upp o shoppade istället! Sen kom Malin o Karin vid 11 tiden och vid 12.00 så gick bilen hemåt! 
En helt perfekt tjejhelg och så jäkla roligt!! Sjukt fint boende hade vi, det hette Skogslängan o kan verkligen rekomendera det!! Jättenöjd o glad efter den helgen och givetvis fattigare också.. 😂🙈 






Har ni varit på Ullared? Puss 



Visa fler inlägg