Kryssning

Vi hade det så himla bra på kryssningen vill jag börja med att säga. 
Jag o Madde gick ombord vid 16, det var inga köer då o vi va bland dem första ombord då alla andra satt o förfestade i terminalen.
Våran hytt låg på plan 8 och alldra längstbak så vi var jättenöjda med våran hytt.

Efter att vi fixat oss lite så gick vi ner o satte oss på däck o snackade och drack bubbel, det var jättehärligt väder ute.

Efter att ha suttit där några timmar så gled vi runt o kikade på båten o spanade in Taxfreen bland annat där vi handlade lite smått o gott. Sen gick vi upp på rummet o chillade lite innan det var dags för den efterlängtade middagen. 


Middagen var 20.30, när vi kom dit så blev vi placerade vid ett hyfsat trångt runt bord. Jag och Madde tog två talrikar var men när vi satt oss fick vi veta att det skulle komma två sällskap till o sätta sig med oss, så vi kunde ju glömma två tallrikar var. Dem andra personerna dök upp ett par och sen två tjejkompisar från Uppsala.
Alltså det va dem roligaste tjejerna jag träffat! Vi snackade hela middagen o njöt av skaldjur o bubbel. 


Sen hängde vi med dem Karin o Malin som dem hette, heeela kvällen o fram till 03.00.
Vi va o förade i deras hytt, vi va på Schlager fest o dansade sen va vi även på däck 5 o partade. Vi gjorde allt, så roligt!
Vi hade så roligt så vi tänkte inte tanken att fotta. Men vi avslutade kvällen med en Varmkorv o bestämde att vi skulle ses igen dagen efter klockan 12 då det var Musicquiz.

Dagen efter mötte vi upp Karin o Malin o tog en återställare o körde Musicquiz, dem som höll i det kommenterade flera gånger hur roligt vi hade det,haha så ja alla märkde hur roligt vi verkligen hade det! Vi kommer åka tillbaka men alla fyra nästa gång.


Visa fler inlägg